Rudeniniai skanukai

saldzioji bulve

Viskas ko jums prireiks, tai saldžioji bulvė (batatas) ir kelios minutės paruošimui. Pagaminsite sveikiausius, pigiausius ir skaniausius skanukus uodeguotam bičiuliui!

Įkaitinkite orkaitę iki 130C.
Nuplaukite saldžiąją bulvę. Neskuskite.
Supjaustykite bulvę norimo dydžio gabaliukais – kuo mažesni gabaliukai, tuo trumpiau kepti.
Kepimo skardą ištieskite kepimo popieriumi.
Išdėliokite bulvės gabaliukus vienu sluoksniu su tarpeliais.
Kepkite apie 2-3 val. Ilgiau kepti skanukai bus traškesni, trumpiau – ilgiau kramtomi.
Žinoma, atvėsinkite.

Jūsų gurmanas tikrai įvertins!

RSS
Facebook

Posted by
Uodeguotis

Palikite komentarą

Jūsų el. pašto adresas nebus viešinamas. Privalomi laukai pažymėti *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>